Wat gebeurt er zoal bij Vadercentrum Adam?

Wilt u graag in een oogopslag een beeld over wat het Vadercentrum Adam allemaal doet. Onderstaand een kleine greep uit het volledige diensten- en activiteitenoverzicht van het Vadercentrum.

• Wekelijks wordt een 20-tal cursussen verzorgd, zoals computeren, lassen, timmeren, kleermaken, Engels, Nederlands, Spaans, EHBO, yoga, zwemmen, arduino, fietsreparatie etc.. Per jaar sluiten honderden deelnemers deze cursussen met een certificaat of zelfs met een diploma af.

• Er zijn éénmalige activiteiten, zoals voorlichtingen en bijeenkomsten over een speciaal thema zoals religie, seksuele diversiteit, radicalisering, verslaving etc. met wekelijks honderden deelnemers.

• In de Weggeefwinkel helpen we wekelijks ruim 300 bezoekers. Ingeval van een (wat wij noemen) calamiteit wordt een aparte afspraak gemaakt en wordt betrokkene door een hulpverlener vergezeld.

• 25 buurtvaders voeren in Laak belangrijke taken uit. Ze zijn intussen niet meer weg te denken.

• Om de week is er een Repair Café-bijeenkomst waar 12 vrijwillige deskundige monteurs werken.

Aan de verschillende activiteiten binnen het Vadercentrum nemen wekelijks ruim 700 mensen deel waaronder kinderen, jongeren, mannen en vrouwen.
Het Vadercentrum coordineert vier grote projecten: Buurtvaders, de Weggeefwinkel, het Repair Café en het Klus Team.

Alle werkzaamheden onder de paraplu van het Vadercentrum worden door 150 vrijwilligers met 'hart en ziel' uitgevoerd.

Openingstijden gedurende de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zal het Vadercentrum tot maandag 27 augustus
iedere werkdag tot 13.00 uur zijn geopend.

Nieuwsbrief

Maandelijks geeft het Vadercentrum een digitale nieuwsbrief uit volop informatie over activiteiten. Lees hier de laatste nieuwsbrief (juli).

Meer weten?

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam www.vadercentrumadam.nl.

Vadercentrum Adam
Jonckbloetplein 24