Vadercentrum Adam ontvangt gereedschap van Dierencentrum Lozerlaan


Het Haags Dierencentrum aan de Lozerlaan mocht nieuw gereedschap ontvangen. De vraag wat met het oude gereedschap moest worden gedaan werd snel beantwoordt want het Repair Café van het Vadercentrum was de gelukkige!

Het Repair Café
Elke maand vindt er in Vadercentrum Adam 2x een Repair Café plaats. Er worden uiteenlopende gebruiksvoorwerpen gerepareerd. Het meest succesvol zijn textiel, keuken- en andere huishoudelijke (elektrische) apparaten, oudere geluidsapparatuur, verlichting en laptops.
Moderne elektronica kan soms ook gerepareerd worden, maar bevat helaas veel onderdelen die niet makkelijk vervangen kunnen worden. Om die reden maken smartphones, flatscreens en digitale tv’s minder kans om hersteld te worden.
Een kapot onderdeel vervangen we als u dat even gaat halen bij de electrawinkel of de doe-het zelf-zaak. Soms kijken we samen met u in de gebruiksaanwijzing naar mogelijke oplossingen. Het is daarom belangrijk om de gebruiksaanwijzing (als u die nog heeft) en eventuele snoeren mee te nemen. 

Het volgende Repair Café voor de zomervakantie is op maandag 3 juli.

Heeft u ook nog kapotte spullen? Gooi ze niet weg, maar breng ze mee naar het Repair Café. De middag begint weer om 14.00 uur.

Heeft u ook nog kapotte spullen? Gooi ze niet weg, maar breng ze mee naar het Repair Café. De middag begint weer om 14.00 uur.

Nieuwsbrief

Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.

Lees hier de nieuwsbrief van juni.

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op deze nieuwsbrief.
www.vadercentrumadam.nl

Vadercentrum Adam
Jonckbloetplein 24
2523 AR Den Haag
Tel. 070 205 2410
info@haagsevaders.nl

Vadercentrum Adam is een initiatief van Stichting MOOI

Hartelijk bedankt !!!

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier