Vadercentrum Adam is trots op 2017

Het jaar 2017 is er een om trots op te zijn!

•  Duizenden mensen hebben deelgenomen aan cursussen en eenmalige activiteiten, zoals voorlichtingsbijeenkomsten en bijeenkomsten over een speciaal thema, dat soms cultureel en/of religieus was bepaald.

•  Honderden certificaten zijn uitgereikt. Vaak aan mensen die nooit eerder een dergelijk bewijsstuk van kunde op een bepaald gebied mochten ontvangen.

• In de Weggeefwinkel hielpen we ruim 10.000 klanten.

• De rol van de Buurtvaders was weer belangrijk, vooral tijdens stadsevenementen en rond oud en nieuw.

• Om de week nam Repair Café zijn intrek in het Vadercentrum, waar handige vrijwilligers kleine reparatiewerkzaamheden verrichten met voor de wijkbewoner. Het resultaat is dat men een apparaat weer een tijdlang veilig kan gebruiken.

• Tientallen statushouders, voornamelijk uit Syrië en Eritrea, hebben aan de cursussen en andere activiteiten deelgenomen. Meerdere van deze mensen zijn vrijwilliger in het Vadercentrum geworden.

Ook in 2018 kunt u op ons rekenen!

Nieuwsbrief

Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.
Lees hier de nieuwsbrief van januari.

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op deze nieuwsbrief.
www.vadercentrumadam.nl

Vadercentrum Adam