Mail-art tentoonstelling zwart en wit in Vadercentrum Adam

De Zwart & Wit tentoonstelling werd op 14 februari jl. in het Gemeentemuseum Den Haag door de adjunct-directeur Hans Buurman officieel geopend.
Op deze avond presenteerde de Haagse kunstenaar Alex Witter, vrijwilliger in het Vadercentrum, de resultaten van zijn oproep aan alle creatieve mensen uit Laak (en daarbuiten). Ruim 140 mensen hebben meegedaan. Gezamelnijk zijn zo'n 180 kunstwerken gepresenteerd.

Mail-art is een verzamelnaam voor kunst gemaakt op postformaat en verstuurd per post. Vaak is de envelop ook bestempeld of wordt er iets creatiefs mee gedaan.

Nu is het werk te zien in het Vadercentrum t/m 30 maart 2018. Het Vadercentrum is elke werkdag open van 8.00 tot 21.00 uur.

De kunstwerken worden ook gepresenteerd op deze website:

Nieuwsbrief

Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.

Lees hier de nieuwsbrief van februari.

Enkele van de activiteiten in de komende weken:

Naast de 20-tal wekelijkse cursussen, de werkzaamheden in de Weggeefwinkel en de werkzaamheden van de Buurtvaders hebben we in de komende weken weer veel bijzondere activiteiten. Een aantal daarvan kunt u hieronder lezen.
Let op, er kunnen activiteiten zijn waarvoor aanmelden verplicht is.

• Maandag 5 maart, Repair Café Vadercentrum,(type="disc")
  • Vrijdag 9 maart, serie activiteiten wegens NL-Doet,
  • Vrijdag 9 maart, Holi Phagwa feestviering met dialoog en maaltijd.
  • Zondag 11 maart, met 30 personen deelname aan de CPC-Loop.
  • Donderdag 15 maart, I.s.m. ProDemos organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst over de gemeenteraadsverkiezingen.
  • Vrijdag 16 maart, Politiek debat waaraan 10 politieke partijen deelnemen. Er is een maaltijd waardoor aanmelden verplicht is.
  • Zondag 18 maart, Wegens “Wereldreis door eigen stad” wordt het Vadercentrum de hele dag als openhuis ingericht. Bezoekers kunnen aan vele door vrijwilligers te organiseren workshops deelnemen.
  • Donderdag 22 maart, Repair Café Vadercentrum,
  • Zondag 1 april, Paasbrunch van 11.00 tot 14.00 uur.
    Aanmelden verplicht.

Een uitgebreid programma kunt u op de website vinden:

Meer informatie?

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op de nieuwsbrief.
www.haagsevaders.nl

Vadercentrum Adam