Lintjesregen trof Vadercentrum Adam

Uit handen van de burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, mocht Louise Roeleveld als één van de vrijwilligers van het Vadercentrum en diens project Weggeefwinkel op donderdag 26 april de tekenen ontvangen van Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Zij draagt haar lintje op aan al haar collega-vrijwilligers en alle instellingen en personen die ons werk in het stadsdeel Laakkwartier mogelijk maken.

Mooi welzijn is trots op Louise en al haar collega's.

Nieuwsbrief

Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.

Lees hier de nieuwsbrief van april.

Enkele van de activiteiten in de komende weken:

Naast de 20-tal wekelijkse cursussen, de werkzaamheden in de Weggeefwinkel en de werkzaamheden van de Buurtvaders hebben we in de komende weken weer veel bijzondere activiteiten. Een aantal daarvan kunt u hieronder lezen.
Let op, er kunnen activiteiten zijn waarvoor aanmelden verplicht is.

• Maandag 7 mei, Repair Café Vadercentrum,
  • Donderdag 17 mei, dialoogbijeenkomst overeenkomsten culturen,
  • Donderdag 24 mei, Repair Café Vadercentrum,
  • Donderdag 31 mei, dialoogbijeenkomst overeenkomsten culturen,
  • Maandag 4 juni, een grote bijeenkomst rondom levensverhalen,
  • Vrijdag 8 juni, Hindoestaanse immigratieviering met een dialoog en een maaltijd,
  • Vrijdag 22 juni, grote dialoogbijeenkomst met een maaltijd over Hemelvaart en Pinksteren,
  • Zaterdag 23 juni, jaarlijkse barbecue op het Jonckbloetplein voor en met 1000 personen,
  • Vrijdag 29 juni, grote dialoogbijeenkomst met een maaltijd over LHBTI,
  • Zaterdag 30 juni, wegens “Laakfestival” organiseert het Vadercentrum talloze activiteiten op het Jonckbloetplein.

Een uitgebreid programma kunt u op de website vinden:

Meer informatie?

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op de nieuwsbrief.
www.haagsevaders.nl

Vadercentrum Adam