Burenhulpcentrale.nl wordt DenHaagDoet.nl/burenhulp

Op 24 september, de landelijke Burendag, verandert de naam van Burenhulpcentrale Den Haag officieel in Den Haag Doet Burenhulp. Dan gaat ook de communicatiecampagne ‘Buurtbewoners helpen elkaar graag’ officieel van start. Hierin staat niet alleen de nieuwe website denhaagdoet.nl/burenhulp centraal, maar ook dat het voor een buur een kleine moeite is om een klusje te doen. Den Haag Doet Burenhulp is een initiatief van de Gemeente Den Haag, PEP Den Haag en welzijnsorganisatie Xtra. Dankzij deze samenwerking en de nieuwe website heeft Burenhulp toegang tot een groter netwerk van vrijwilligers en kan zij nog beter hulpvragers en hulpbieders koppelen.

Dit ‘matchen’ blijft in handen van de welzijnsorganisaties MOOI, VÓÓR Welzijn en Zebra (allen onderdeel van Xtra). Zowel persoonlijk als online. Huidige leden van de Burenhulpcentrale Den Haag kunnen rekenen op de ondersteuning die zij gewend zijn.

Wat is Burenhulp
Iedereen kan wel eens hulp gebruiken en veel mensen willen hulp bieden. Burenhulp brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het gaat om eenvoudige, meestal kortdurende klussen. Een klusje in huis of de tuin, vervoer naar de dokter, de hond uitlaten, boodschappen doen, koken of de tv instellen. Informatie over hoe het werkt en de klussen staan op www.denhaagdoet.nl/burenhulp. Langsgaan bij een Servicepunt XL kan ook of bellen met 070-2053333

Ontmoet medewerkers van Burenhulp op Burendag
Tijdens Burendag, op zaterdag 24 september, zijn medewerkers van Burenhulp aanwezig bij verschillende activiteiten van burendag.nl in Den Haag. Buurtbewoners kunnen bij hen terecht voor vragen of zich direct aanmelden voor vragen of bieden van hulp.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier