Pools Nederlands festival

Op zaterdag 29 september vindt onder de Haagse wolken het eerste Pools-Nederlandse festival van het Zuiderparktheater plaats: een samenwerking tussen het Zuiderparktheater, Mooi welzijn, de Gemeente Den Haag en diverse Poolse verenigingen, organisaties en supermarkt Groszeks.

Wij nodigen u van harte uit om dit festival bij te wonen!

Een festival met actuele thema’s
Den Haag kent de grootste populatie Polen van Nederland. Zij hebben inmiddels een aanzienlijk netwerk in Den Haag opgebouwd met eigen winkels, apotheken en scholen. Het Zuiderparktheater biedt de Poolse cultuur graag een podium. Het Poolse Festival onder de Wolken is bedoeld voor zowel Nederlandse als Poolse inwoners van Den Haag. Tijdens het Pools Festival onder de Wolken staan verschillende optredens en voorstellingen op het programma waarin actuele thema’s op speelse manier aan bod komen. Hoe ziet het dagelijks leven in Nederland eruit en waar vind je hulp als je die nodig hebt?

Programma
Het programma van het Pools Festival is divers: met een optreden van Mitomani Multistyle Folk Ensemble, kindertheater door theater-makers Marta Bujnowicz-Widerska en Wojciech Cecherz, Poppenkast Opgepast en DJ Rasmatal.

Komt u ook?
We nodigen u en uw gezin graag uit voor dit bijzondere, gratis familie-evenement op zaterdag 29 september, van 13:30 tot 18:00 uur in het Zuiderparktheater.
Ga voor meer informatie naar: www.zuiderparktheater.nl.

Prijs
Gratis!
Ga voor tickets naar onze website.

Datum, tijd, locatie
Za. 29 september 2018
13:30-17:30 uur
Zuiderparktheater, Den Haag

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 20.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 20.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur